Preko povezav znotraj tega spletnega mesta lahko dostopate do več e-učilnic, ki so namenjene podpori pri študiju. V vsako se lahko prijavite brez ključa. V njih se poljubno naročite na prejemanje obvestil. Tudi v to krovno e-učilnico se morate najprej prijaviti oz. se vpisati.

Tu so opisana vsa spletna orodja, s katerimi se boste srečevali pri študiju od spletne strani Turistice do študentskega informacijskega sistema in e-učilnic. Dodana so tudi navodila kako se povezati v brezplačno brezžično omrežje Eduroam, kako uspešno iskati z Googlom in podobno.

E-učilnica za pisanje nalog na Turistici vsebuje priročnik z vsemi navodili, predloge (template), priporočila za iskanje referenčne literature, predstavitev urejevalnikov literature in drugo. Torej vse kar potrebujete za uspešno pripravo pisnih izdelkov na Turistici in zato obvezno čtivo pred resnim začetkom študija.

Informacije in dokumenti za študente UP FTŠ Turistice, ki so se odločili, da se udeležijo mobilnost z namenom študija na programih Erasmus+, NFM, Ceepus, meduniverzitetni sporazumi...

The eClassroom "International Students" is the meeting point between the international students and the international office of UP FTŠ Turistica. 

Here you will get all information regarding the documentation, processes and requirements. Please, pay attention also to the News forum, where we will publish all the important information.