Novice spletnega mesta

Prijava v sistem

Prijava v sistem

od Saša Planinc -
Število odgovorov: 0

V nadaljevanju tega obvestila preberite kako se prijaviti v e-učilnice Moja Turistica in kako v posamezne predmete.

Za prijavo v e-učilnice Moja Turistica morate poznati lastno vpisno številko (ki služi kot uporabniško ime) in geslo iz ŠIS-a (ki je kot geslo tudi v e-učilnicah Moja Turistica). Če vas nekateri učitelji pri morebitnem ročnem dodajanju na predmete ne najdejo na seznamu uporabnikov, se morate najprej sami prijaviti v sistem, da jim boste vidni.

Glede prijave v predmete velja naslednje. Študent se mora v vsako e-učilnico posebej prijaviti. Učitelji in sodelavci lahko omogočijo prost dostop, ali pa se odločijo za ključ oz. geslo za vstop. V tem primeru ga študentom zaupajo na predavanjih ali vajah. Ključ je praviloma za vsak predmet različen. Če študent ne pozna ključa, se obrne na izvajalca predmeta, slednji pa je pripisan ob vsaki e-učilnici na njegovi vstopni strani (izvajalcev je seveda lahko tudi več).

Več o uporabi e-učilnic Moja Turistica si preberite v predmetu Spletna orodja Turistice, ki je prosto dostopen za vpis (po prijavi seveda). V primeru težav se oglasite v IKT pisarni (412).