Novice spletnega mesta

Skupine za vaje 2020/21

Skupine za vaje 2020/21

od Rian Bizjak -
Število odgovorov: 0

Spoštovani kolegi študenti,

V priponki so objavljene skupine za vaje oz. seznami študentov po skupinah. V priponki si lahko pogledate, v katero skupino ste uvrščeni pri posameznem tipu vaj (laboratorijske oz. LV in seminarske oz. SV ter terenske oz. TV). Bodite pozorni, ker skupina za LV ni nujno enaka tisti za SV. Za izbirne predmete bo po potrebi naknadno objavljen seznam študentov po skupinah.

Menjava skupine praviloma ni možna. Če se uspete pri kakem predmetu z izvajalci dogovoriti drugače, je to na vašo odgovornost in pazite, da se vam vaje med seboj ne prekrivajo. Z razporedom, ki je tu objavljen, se namreč zagotavlja, da ni prekrivanja skupin v urniku.

Študenti ponavljavci v skupine niste zajeti, ker ste praviloma že v preteklem letu obiskovali predavanja in vaje. Če morate pri kakem predmetu nadoknaditi prisotnost, se morate dogovoriti s posameznimi izvajalci predmetov, da vas vključijo v skupine. Podobno velja za tiste, ki ste napredovali v višji in imate kakšen dolg iz prejšnjega leta. Bodite pozorni na morebitno prekrivanje v urniku in na to pravočasno opozorite izvajalce, da se boste lahko dogovorili za opravljanje vaj.

 

Skupaj s sodelavci vam želimo uspešno študijsko leto!

doc. dr. Marijana Sikošek,

dekanja

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -